VidiaOil

În 21 de zile îți recuperezi auzul fiabil
– 100% natural!

 • reînnoirea totală a organului auditiv
 • sfârșitul necesității purtării aparatelor
 • fără costuri uriașe

Acest tratament inovator face minuni pentru auz. Redă capacitatea auzului și elimină sunetele nedorite din urechi (zumzete, pocnituri, fluierături).

COMANDĂ ACUM >
autor

Bună ziua!

Mă numesc prof. Andreea Suciu-Steiner și de 30 de ani efectuez cercetări audiologice. Mă bucur foarte mult că ești aici, pentru că mulțumită acesteia deja în curând îți vei salva auzul! Îți vei recupera 100% din eficiența sa și începi să profiți din nou de viață cu toate simțurile.

Într-o clipă îți voi prezenta metoda naturală descoperită de mine pentru reabilitarea complexă a auzului. Mulțumită acesteia vei auzi totul pur și clar timp de 24 de ore pe zi – fără niciun aparat auditiv. Vei uita de teama față de surzenia completă și de forțarea continuă, pentru a înțelege ce îți spune cineva.

Sună minunat, nu-i așa? Acesta este dovedit științific de cercetările clinice prin participarea a 60 000 de persoane și confirmat de peste 30 000 de Clienți satisfăcuți.

Deja peste 21 zile vei uita pentru totdeauna de:

auz
 • handicapurile și problemele din comunicarea cu alții
 • neînțelegerile, sentumentul izolării și excluderii
 • dependența de aparatele auditive împovărătoare și costisitoare

Îți recuperezi eficiența auditivă fiabilă! Și mulțumită acesteia:

bani
 • îți recuperezi individualitatea și siguranța
 • îți consolidezi relațiile cu apropiații și vei fi din nou sufletul social
 • te eliberezi de aparatele auditive și economisești bani

Auzul ideal revine în 21 de zile – chiar și în „cazurile fără speranță”

Metoda naturală pentru redarea auzului este bioactivatorul neuroprotectiv descoperit de mine. Mulțumită acestuia chiar și acele persoane, care mai devreme se defineau „surde ca piatra” astăzi înțeleg exact ceea ce interlocutorul le spune în șoaptă – atât în autobuzul aglomerat, cât și în piață.

Da, acest lucru este în sfârșit posibil! Acest lucru este confirmat de cazul domnului Vlad din Timișoara, care încă acum câteva luni nu avea nici umbră de speranță, că va discuta liber cu nepoata sa în perioada petrecerii în familie.

„Trebuia să fiu mereu surd o ușă... Și aici poftim!”

„La bunicu trebuie să urli, pentru că este surd” – așa le spunea nora nepoților. O pacoste rea. Dar eu am găsit pe Internet acest tratament și l-am comandat. Imaginați-vă moaca ei, când la onomastica fiului mă vorbea pe la spate verișoarei. Stăteau în foișor în grădină și auzeam totul, deși stăteam lângă coacăze, care erau la vreo 100 de metri distanță! Fața ei s-a schimonosit când am întrebat-o dacă n-are alte subiecte interesante de discutat.

Dar cel mai important este că aud bine, ca în tinerețe. Și la petrecerile de familie fastuoase, înțeleg perfect vorbirea, chiar și vocea liniștită a nepoatei mele. Fără niciun aparat!

Vlad Petrescu, 69 de ani, Timișoara

5/5

Aceasta este garanția ta pentru victoria în lupta pentru auzul eficient

Dacă ai utilizat deja vreun tratament pentru așa zisa îmbunătățire a auzului, dar nu ți-a adus efecte – de această dată ai garanția succesului de 100%. Nu contează cât de slab este auzul tău acum. Nu contează din ce motiv s-a stricat și de cât timp suferi din cauza asta.

În 21 de zile îți recuperezi calitatea ideală a auzului, la care visezi. Totul mulțumită faptului că bioactivatorul neuroprotectiv combate cu succes pierderile auditive indiferent de cauzele lor, tipul și gradul de avansare.

Îl poți utiliza indiferent de...

 • cauzele surzeniei: vârsta înaintată, stresul oxidativ, tulburările microcirculației, solicitările genetice, toxinele, bolile, leziunile, administrarea anumitor medicamente...
 • tipul surzeniei: conductiv, receptiv sau mixt,
 • gradul surzeniei: mică (20 – 40 dB), medie (41 – 65 dB), mare (65 – 90 dB), sau chiar profundă (91 dB).

Sunetele supărătoare din urechi de asemenea sunt lăsate uitării

Dacă ai ghinionul, că te supără sunetele împovărătoare din urechi, cele precum zumzetele, fluierăturile, vâjâiturile, bâzâitul, pocniturile și altele – am pentru tine o veste minunată:

Recuperându-ți un auz eficient, te eliberezi de sunetele nedorite care te urmăresc. Mulțumită acesteia scapi de durerea de cap care revine, îți calmezi nervii și vei adormi liniștit.

Tratamentul își datorează acțiunea sa cuprinzătoare complexului creat de mine, care reconstruiește și readuce la activitate 3 piloni ai auzului, adică: membrana timpanică, celulele ciliare ale organului Corti și nervul vestibulocochlear.

Niciuna din metodele cunoscute până acum, nu poate atât de bine să „restaureze” auzul distrus și să facă ca după 21 de zile întreaga gamă de sunete să fie auzită atât de pur și clar.

„Nu mă mai supără nenorocirea asta!”

Când mi-a murit soția acum 3 ani, eram trist și era îngrozitor de liniște. Atât de liniște, că până și în urechi auzeam sunete. Vichi adora să cânte, mai vorbea sau povestea. Și mai târziu acea liniște „gălăgioasă”. Asta mă obosea. Îmi exploda capul, nopți nedormite...

Până când în clubul seniorilor am cunoscut-o pe Elena. Drăguță, veselă și pe lângă acestea cordială. Când vorbeam cu ea, întreba dacă aud bine, ceea ce îmi spune. Credeam că aud, dar s-a demonstrat că înțeleg complet altceva, decât ceea ce îmi zicea ea. Și pe lângă asta, acele bârâieli în urechi...

Elena mi-a spus, că se poate lupta cu asta. M-a ajutat să plasez comanda pentru această formulă. Nu prea credeam, dar este doar natură, nu are ce să-mi strice. Într-adevăr, pentru că dintr-o dată mi-am dat seama, că nu trebuie să mai dau radioul sau televizorul la maxim, pentru a suprima acel fluierat. Confortul vieții mi-a crescut inegalabil. Și la plimbări cu Elena ne putem chiar șopti cuvinte de dragoste. Așa că la anii bătrâneții și auz nou, și iubită nouă.

Vlad Apostol 75 de ani, Galați

5/5

De ce am decis să descopăr „preparatul care face minuni pentru repararea auzului”?

Adevărul este că auzul este simțul necesar pentru funcționarea normală. Când începe să facă probleme, omul își pierde ușor întreaga bucurie față de viață. Greutățile în comunicare duc la retragerea din relațiile sociale și de familie, ceea ce duce la sentimentul singurătății.

Surzenia deseori duce la frustrare și conflicte în relațiile de familie și de cuplu, din cauza greutăților din comunicare. Oamenii cred, că îi ignori. Dar tu pur și simplu nu auzi și suferi din cauza asta și mai mult.

Pierderea capacității de a lucra în multe profesii este o problemă frecventă a persoanelor cu probleme auditive. Șansele limitate de angajare duc la sentimentul inutilității și a micșorării încrederii în sine.

„Bunică, bunică, salvează-mă!”

Așa a strigat cândva nepoțica mea. Nu am auzito și era la un pas de tragedie. Din fericire vecinul a auzit urletele disperate ale Monicăi și a scos-o din groapa plină cu noroi. Din păcate ginerele meu după acestea, mi-a interzis să mai am grijă de nepoțică. Mi-a crăpat inima. Și toate astea din cauza auzului meu...

Atunci vecinul mi-a recomandat acest tratament. Acum pot spune, că aud totul!! Uneori chiar râd, pentru că am un auz mai bun decât liliecii. A, și ginerelui i-am salvat o dată pielea, pentru că am auzit claxonul, iar el nu și ne băga pe toți sub un tir. Și cum mi-a mulțumit după aceea. Ei și desigur, nu mai are nimic împotrivă cu grija mea asupra Monicăi.

Andrada Ciută 63 de ani, Craiova

5/5

Pierderea auzului poate fi periculoasă pentru siguranță, ba chiar pentru viață. Fără să conștientizeze pericolul, o persoană poate fi lovită de o mașină sau de un tramvai pentru că nu a auzit claxonul sau semnalul de urgență. Se poate ajunge la multe nefericiri, când cineva nu aude strigătul de ajutor, sunetul telefonului, ceainicul cu apă care fierbe, sau alarma de incendiu...

Activitățile, care cândva erau plăcute, cele precum ascultatul muzicii sau vizionarea televiziunii, devin mai puțin satisfăcătoare. Toți acești factori, acționând împreună, pot duce la stresul cronic, descurajare și în final să ducă la apariția simptomelor depresive...

Auzul este un simț necesar pentru orice om:

 • face posibilă comunicarea și menținerea relațiilor cu oamenii
 • este necesar pentru siguranță și individualitatea în funcționarea zilnică
 • este important pentru bucuria față de viață și sănătatea psihică

Tocmai de aceea auzul bun este atât de necesar, pentru a te simți eficient, individual și un om fericit.

Pierderea auzului este o tragedie mare, care poate băga repede omul în depresie...

Din păcate cu eficiența auditivă este așa, că slăbește împreună cu vârsta. Celulele auditive „se consumă” cu trecerea anilor, iar acest proces este accelerat drastic de expunerea la gălăgie: trăind într-un oraș mare sau lucrând în industria grea, minerit, industria auto, muzică, agricultură sau construcții. Expunerea zilnică la gălăgie reprezintă moartea celulelor auditive... Tocmai de aceea majoritatea seniorilor se plâng de surditatea progresivă.

Folosești aparat auditiv? Probabil înjuri acest dispozitiv îngrozitor!

Aparatul auditiv este dispozitivul, la care apelează de obicei persoanele care nu aud din întreaga lume. Într-adevăr, acesta permite auzul mai puternic, însă multe persoane care profită de acest dispozitiv afirmă unanim – aparatul auditiv are mai multe dezavantaje, decât avantaje. Purtarea sa este de obicei iritantă!

Aparatele auditive sunt un adevărat chin...

aparatul auditiv

Aparatul auditiv mărește volumul tuturor sunetelor, așadar dacă pierderea ta auditivă se bazează pe faptul, că nu ești în stare să captezi o anumită frecvență de sunete – nici măcar cu aparatul nu vei auzi tonurile înalte sau joase. Și asta înseamnă, că în continuare nu vei auzi clar și nu vei fi în stare să înțelegi, ceea ce ți se spune. Deși acesta nu este singurul dezavantaj al aparatelor auditive. Sunt considerabil mai multe:

 • Aparatele auditive provoacă disconfort

  Sunt inconfortabile, pot provoca presiune și iritarea pielii. Dormitul sau purtarea ochelarilor cu aparatul auditiv sunt îngreunate.
 • Fac viața mizerabilă

  Persoanele care poartă aparate auditive suferă, pentru să sunt văzute ca persoane cu handicap. Le pare pur și simplu rău, când oamenii se uită la ei cu milă.
 • Emite fluierături și pocnituri

  Persoanele care utilizează aparatele auditive se plâng de calitatea fatală a sunetului auzit. Aparatul emite sunete supărătoare, care provoacă iritare și stres.
 • Sunt cauza infecțiilor

  În aparat se pot dezvolta ciuperci, care provoacă infecțiile periculoase ale urechii. Acestea la urma loc, slăbesc și mai mult capacitatea auzului.
 • Nu poate fi utilizat tot timpul

  Aparatul trebuie îndepărtat în cazul contactului cu apa, de ex. înaintea dușului. Este îndepărtat de asemenea noaptea. Acest lucru nu oferă posibilitatea recuperării permanente a auzului.
 • Sunt foarte scumpe

  Costul aparatului este de la 2 la 12 mii de lei și acesta nu este un singur cost. Sunt necesare de asemenea baterii, a căror cost anual este de peste 400 lei!

Nu mai trebuie să fii sclavul aparatului auditiv!

Gândește-te doar, cât de minunat va fi să-ți iei adio de la aparatul auditiv. Gata cu disconfortul și cu fluierăturile și pocniturile îngrozitoare, emise de acest dispozitiv. Gata cu presiunea și iritarea pielii. Gata cu rușinea, înjosirile și costurile interminabile ale schimbării dispozitivelor și bateriilor! Începutul libertății: auzi totul ideal, atât din baie, în perioada îmbărierii sau în saună.

before

De ce să te enervezi din cauza asta...?

after

Dacă după 21 de zile de tratament cu bioactivatorul neuroprotectiv poți avea asta!

„Aparatele auditive au prețuri bolnave”

Sunt o profesoară ieșită la pensie. Întreaga viață am predat în școala generală, iar copiii pot face o gălăgie bună. Nu este nimic ieșit din comun, că auzul mi-a cedat. Pe lângă acestea au apărut și niște fluierături, care mă terminau nervos. Am zis, că am nevoie de aparat. Dar când am văzut prețul, m-am lăsat pe călcâie – 8 mii de lei! Sunt câteva pensii de-ale mele. Nu știu, cine și-ar permite asemenea lucruri.

Am găsit unul mai ieftin pe o pagină chinezească. Însă era enorm, inconfortabil și nu îmbunătățea absolut nimic. Și eu auzeam mai rău. În final m-am închis în casă, pentru că îmi era rușine să rog oamenii în continuu, să îmi vorbească mai tare. Chiar și cumpărăturile prostești din magazinul învecinat erau o problemă, pentru că nu știam, dacă vânzătoarea îmi spune cincizeci, șaptezeci, sau nouăzeci de bani...

M-a ajutat eleva mea, care văzând problemele mele, mi-a adus acest preparat. Nu mai aveam nimic de pierdut, așadar cu plăcere l-am utilizat. Prima schimbarea a fost lipsa fluierăturilor din cap. Următoarea a fost acea liniște, că mă enervez mai puțin pentru că aud mai bine. Ei și acum nu mai am probleme cu discuțiile, înțeleg orice cuvânt.

L-am recomandat cunoștiințelor mele profesori și tot îl laudă. Este una, Maria, care încă profesează și spune că acum aude chiar și șoaptele elevilor din ultima bancă!

Mariana Tătoiu 68 de ani, Suceava

5/5

În ce mod repară bioactivatorul neuroprotectiv auzul?

Pentru a înțelege asta, privește ce se întâmplă mai întâi, ca să auzi:

urechea
1

Timpanul – captarea sunetelor

Când auzi sunetul, aerul din jurul tău vibrează. Aceste vibrații ajung pe timpan. Acesta este responsabil de captarea corespunzătoare a sunetelor. Dacă este deteriorat, captează incorect sunetele și unele dintre acestea sunt neauzite de tine.

2

Organul lui Corti (celule ciliate) – procesarea sunetelor

Când timpanul vibrează, provoacă mișcarea celulelor ciliate din organul Corti. Fiecare frecvență de sunet stimulează diferite celule ciliate, ceea ce îți permite să diferențiezi de exemplu tonurile joase de cele înalte. Nu ești în stare să faci asta, dacă aceste celule sunt deteriorate.

3

Nervul vestibulospinal – interpretarea sunetelor

Mișcarea celulelor ciliate generează semnale electrice, care sunt transmise de nervul vestibulospinal către creier. Acolo acestea sunt procesate. Dacă nervul este deteriorat, creierul tău nu este în stare să citească sunetele.

Aceștia sunt cei 3 piloni care îi permit simțului auditiv să funcționeze corect. Dacă suferi de pierderea auzului, ai probleme cu înțelegerea discuției sau auzi precum „în ceață” – asta înseamnă 100%, că unul dintre pilonii auzului tău este deteriorat și nu își îndeplinește funcția.

Bioactivatorul neuroprotectiv servește pentru completarea pierderilor și combate degenerările din țesuturile auditive. Repară eficient chiar și cele mai distruse structuri ale auzului, ba chiar readuce la viață celulele ciliate moarte:

before

Celulele ciliate DETERIORATE înainte de tratament

after

Celulele ciliate EFICIENTE după tratament

Pe lângă regenerarea celulelor auzului și redarea calității perfecte a auzului, bioactivatorul neuroprotectiv îți protejează auzul de deteriorările din viitor. Asta înseamnă, că și atunci când îți expui urechile la gălăgia distrugătoare, capacitățile tale de auz sunt păstrate. Asta mulțumită faptului că bioactivatorul neuroprotectiv:

 • Protejează de stresul oxidativ

  Are proprietăți antioxidante și neuroprotective. Ajută în protecția celulelor auditive din organul Corti față de deteriorările provocate de stresul oxidativ, care este unul dintre factorii care influențează pierderea auzului.
 • Reduce inflamațiile.

  Fiecare inflamație funcționează distrugător asupra celulelor organismului, iar cel mai des se desfășoară fără simptome. Bioactivatorul neuroprotectiv, protejând de inflamații, stă de pază pentru siguranța auzului.
 • Are un efect pozitiv asupra conducerii semnalelor auditive

  Calmează sistemul nervos și ușurează conducerea semnalelor de sunet către organul Corti. Sunetul circulă precum o mașină pe autostradă, nu precum pe o stradă aglomerată.

Deja peste 21 de zile vei auzi totul fără probleme – pur și clar!

VidiaOil

Șoapta

VidiaOil

Vocea copilașului

VidiaOil

Sunetul frunzelor de toamnă

VidiaOil

Mesajul de pe peron

VidiaOil

Cântatul păsărelelor

VidiaOil

Torsul pisicii

VidiaOil

Bătutul în ușă sau soneria

VidiaOil

Bâzâitul gâzelor

VidiaOil

Balonările din stomac

VidiaOil

Șuieratul ceainicului

VidiaOil

Sunetul valurilor pe plajă

VidiaOil

Discuția la telefon

„Oamenii credeau că îi ignor”

Cică nu era critic cu auzul meu. În general, discutam normal cu oamenii, doar că uneori trebuia să cer să mi se repete. Însă era o problemă – uneori, când nu mă așteptam, că cineva vorbește cu mine sau mă strigă din spate, pur și simplu nu-l auzeam.

Cândva o prietenă a greșit întâmplător numerele și mi-a scris un sms: Mihai este mare țâfnos. Stă cu nasul pe sus și nu răspunde, când îi spun ceva. Mi-a părut rău, pentru că tocmai de acea fată îmi plăcea. Mi-am întrebat un prieten, dacă și el crede la fel și mi-a spus direct, că multe persoane cred asta.

Bine că am dat de pagina, unde scriau despre această formulă. Mi-a plăcut, că este un produs atât de modern. Suplimentar am simțit repede îmbunătățirea și starea a devenit mai bună, fără să mă mai stresez din orice. Acum nu mai am probleme că nu aud pe cineva și nu mai cer să mi se repete fiecare propoziție în fiecare zi. Iar prietena cred că nu mai gândește atât de rău despre mine, pentru că am invitat-o la cafea!

Mihai Brancu 38 de ani, Arad

5/5

Iată ce obții deja în 21 de zile, dacă utilizezi tratamentul bioactivatorului neuroprotectiv:

 • Începi să auzi ascuțit și clar sunetele deja la nivelul de 5 dB (pentru comparație: 20 dB este șoapta). Îmbunătățirea o simți deja după 48 de ore!
 • Începi să captezi gama deplină a sunetului de la distanță – auzi, ce țipă cineva la tine chiar și de la 500 m.
 • Îți mărești sensibilitatea urechii la vorba umană cu 93% – înțelegi fără obstacole ce spune cineva, chiar și într-un mediu gălăgios.
 • Vei auzi întreaga gamă de sunete – atât tonurile înalte, cât și cele joase.
 • Încetezi să mai simți sunetele împovărătoare din urechi, cele precum zumzetele, fluierăturile, pocniturile ș.a.m.d. O termini cu stresul cronic, durerile de capși insomnia.
 • Mulțumită acesteia vei înceta să te mai forțezi, pentru a înțelege ce îți spune cineva, îți vei desolicita centrele auzului din creier cu până la 80%! Asta înseamnă că se îmbunătățește concentrarea și memoria ta. Reduci riscul dezvoltării demenței.

„Concedierea nu mă mai amenință”

Lucrez ca taximetrist. Se știe, că trebuie să vorbești cu pasagerul, dar de asemenea să vezi și să auzi, ce se întâmplă în trafic. Eu aveam cu asta probleme din ce în ce mai mari. Odată nu am auzit sirena poliției și am blocat calea mașinii. Tocmai aveam o pasageră, care se grăbea la tren. Nu doar că am primit amendă, da ea s-a mai și plâns prin corporație și am primit avertisment și perioadă de probă, pentru că eram amenințat de concediere.

Dar s-a întâmplat o minune, pentru că transportam un domn mai vârstnic și povestea, că tocmai se întoarce de la un concert de operă, iar acum jumătate de an nu auzea nimic. L-am întrebat dacă are vreun aparat. Și el că nu, că sunt niște picături care l-au ajutat și nu doar pe el, pentru că știe câteva persoane.

Imediat după cursă am comandat de pe pagină și după 2 zile l-am avut. Le-am utilizat conform prospectului și deja după o săptămână am simțit o îmbunătățire mare. Chiar și pe pasagerii care stăteau în spate și vorbeau încet, eu îi auzeam. În trafic de asemenea nu mai erau probleme, iar acasă soția este mulțumită, pentru că îi răspund la ceea ce spune. Deși nu știu dacă ăsta-i un avantaj, haha.

George Burlacu 58 de ani, București

5/5

Eficiență dovedită științific: mereu și în orice condiții

eficiență eficiență eficiență eficiență

4 laboratoare independente din întreaga lume au analizat bioactivatorul neuroprotectiv din punctul de vedere al eficienței, siguranței și calității. Toate testele au fost trecute exemplar, iar eu pentru realizările mele am obținut o serie de premii, dar înainte de toate ENT Discovery of the Year!

Mai jos poți viziona graficele cercetărilor clinice:

VOLUMULUI AUZULUI volum

Rezultat după 21 de zile: auzirea exactă a sunetelor deja de la nivelul de 4 dB

ÎNȚELEGEREA VORBEI UMANE înțelegere

Rezultat după 21 de zile: organul auditiv sensibilizat la vorba umană, posibilitatea înțelegerii depline a răspunsurilor în locuri aglomerate sau/și zgomotoase

GAMA CAPTĂRII FRECVENȚEI SUNETELOR lungime

Rezultat după 21 de zile: gama de frecvențe aizite extinsă la maxim, audiție precisă a tonurilor înalte și joase

Ai garanția de 100%, că tratamentul cu bioactivatorul neuroprotectiv este:

 • Simplu

  Nu trebuie să faci efort, să ai abilități speciale sau să citești instrucțiuni complicate. Pentru a-ți recupera un auz de încredere, trebuie să utilizezi doar de 3 ori pe zi, câte 3 picături ale bioactivatorului neuroprotectiv. Trebuie administrat pe cale orală, sub limbă, ținut aproximativ 60 de secunde, după care se înghite. Și gata! Asta îți ia maxim 5 minute zilnic.
 • Eficient

  Bioactivatorul neuroprotectiv garantează efecte de 7 ori mai bune decât aparatul auditiv de 10 000 de lei. Asta pentru că este singurul și primul preparat din lume, care repară celulele auditive distruse. 100% din Utilizatori confirmă acest efect: auz ideal după 21 de zile!
 • Sigur

  Bioactivatorul neuroprotectiv este un tratament 100% natural. Nu conține nicio substanță, care ar putea irita organismul. Asta este foarte important. Mulțumită acesteia poți dormi liniștit, deoarece pentru eficiența ta auditivă nu plătești cu sănătatea. Preparatul poate fi utilizat în siguranță, chiar dacă administrezi permanent medicamente sau suplimente, pentru că nu intră în reacție cu alte substanțe.

„Nu mai sunt ruptă de lume”

Auzul meu s-a înrăutățit prin rezultatul câtorva infecții ale urechii, prin care am trecut într-o perioadă scurtă. Nu eram conștientă de asta, dar dădeam televizorul din ce în ce mai tare, telefonul și toate alte surse de sunet. Soțul tot timpul le dădea mai încet și mormăia ceva pe sub nas. După care s-a ajuns la faptul, că mă înțelegeam slab cu oamenii, având impresia că vorbesc foarte neclar. Îmi era din ce în ce mai greu cu viața normală. Aveam impresia că urechile mele sunt înfășurate într-o vată groasă, prin care nu trec doar anumite sunete. Bine că soțul meu s-a enervat pe chestia asta... și mi-a adus acest tratament.

Schimbările pozitive le-am observat destul de repede, pentru că înainte de toate comunicam mai ușor cu oamenii. La scurt timp puteam de asemenea să vorbesc la telefon. Dar cel mai mântuitor lucru a fost, când soțul a dat televizorul mai tare, iar eu i-am spus: Ce faci, ești surd sau ce?. Cât am mai râs!

Angelica Cârpan 71 de ani, Piatra Neamț

5/5

A simțit îmbunătățirea auzului deja după 48 de ore

Eficiență confirmată științific

Auz ideal după 21 de zile

Utilizare ușoară

Regenerarea complexă a celor 3 piloni ai auzului (timpanul, celulele ciliate, nervul auditiv)

Metodă 100% naturală și sigură

vidiaoil

Ascultă frumusețea lumii, bucură-te de eficiență, independență și siguranță

Tratamentul bioactivatorului neuroprotectiv l-am numit Vidia Oil și aveți posibilitatea de a comanda acest produs. Iar dacă îți place să obții o calitate perfectă în ofertele rentabile – tocmai acum poți profita. Până pe 18-12-2023 se desfășoară oferta specială, în cadrul căreia poți comanda tratamentul cu finanțare de până la {$land_default_prices.s1} {$land_default_prices.curr} mai ieftin.

Reține, că tratamentul meu cu bioactivatorul neuroprotectiv deține certificate de calitate, naturalețe și siguranță.

La sfârșit vreau să îți spun, că mă bucur foarte mult, că prin ajutorul meu, deja peste 21 de zile te vei simți ca o persoană nouă. Recuperează-ți eficiența auditivă și bucuria vieții. Sunt mândră, că te pot ajuta cu asta.

Plasează comanda

Preț: {$land_default_prices.s4} {$land_default_prices.curr}{$land_default_prices.s1} {$land_default_prices.curr}

vidiaoil